Gezocht: Manager cultureel centrum Turkije

Turkije is dit jaar opnieuw ons ‘land van het jaar’. Samen met de Unie van Baptistengemeenten en CAMA Zending ondersteunen we verschillende initiatieven van gemeentestichting in dit land. In dat kader is CAMA Zending nu op zoek naar een manager cultureel centrum.

Type werker: Business manager, café manager, activiteiten manager, faciliteiten manager.

Omschrijving: Als manager ga je aan de slag bij een bestaand cultureel centrum of help je met het opstarten van een nieuw centrum in het andere deel van de stad. De werkzaamheden van het centrum breiden zich steeds meer uit. Vandaar dat er meer personeel nodig is op verschillende taakvelden.

Profiel: Je houdt van werken in een culturele context en houdt er van om met mensen te werken, ze verder te helpen en ze te coachen. Je hebt daarnaast een Bijbelschool, of het equivalent ervan, van minstens één jaar gevolgd of bent bereid die te volgen.

Periode: Lange termijn.

Werk- en leefomstandigheden: In een grote stad, met alle moderne faciliteiten. Voor kinderen is er een internationale christelijke school beschikbaar. Verder zijn er goede medische voorzieningen.

Belangstelling? Neem contact op met CAMA Zending via info@camazending.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.