Verdiepingscursus Sprekers: Gelijkenissen

Voor ervaren sprekers biedt het Evangelisch College een nieuwe cursus aan, namelijk de Verdiepingscursus Sprekers, met dit jaar als thema: Gelijkenissen. De gelijkenissen werpen uniek licht op Jezus als meesterverteller en pedagoog. De gelijkenissen doen niet zozeer een beroep op ons hoofd als wel op ons hart en onze verbeelding. Jezus geeft zijn toehoorders een plaatje van Zijn Koninkrijk en nodigt ze uit om daarin te participeren.

Tijdens de cursus gaan de deelnemers aan de slag met deze unieke verhalen van Jezus. De cursus is bedoeld voor sprekers die zich verder willen ontwikkelen en toegerust willen worden in het aanstekelijk preken over de gelijkenissen. Je moet enige preekervaring hebben. Preek je al jarenlang wekelijks? Ook dan heeft deze cursus je wat te bieden.

De cursus bestaat uit drie zaterdagen en wordt gegeven door Bart van Nes. Zaterdag 25 mei is de eerste cursusdag in Zwijndrecht. Kijk hier voor meer informatie.

Bezoek een open dag van het Evangelisch College

Op zoek naar verdieping? Maak tijdens één van de open dagen kennis met de ETS-Bijbelcursus of de (deeltijd)opleidingen Theologie, Sprekersroute, Missionair Werk of Pastorale Hulpverlening. Van maart tot en met juni worden door heel Nederland open dagen gehouden. Kijk hier voor meer informatie.

Toerustingscursus Sprekers in Zwijndrecht

Goed preken vraagt om kennis, een goede voorbereiding, vaardigheden en de juiste hartsgesteldheid. Daarom organiseert het Evangelisch College opnieuw de Toerustingscursus Sprekers  ‘Preken voor leken’. In vijf avonden leer je hoe je zowel Bijbelvast als cultuurbewust kunt spreken. De cursus start 8 april in Zwijndrecht met als docent Bart van Nes. Kijk hier voor meer informatie.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.