Workshopleiders – Wie is wie

Maak nader kennis met de workshop- en seminarleiders van Regiodag Noord 2019:

Roelof Alkema is Pastor Gemeenteleven in de Stadskerk Groningen. Hij koppelt als pastor en opziener een grote liefde voor God en Zijn Woord aan zijn liefde voor mensen. Roelof wil vooral de bedding creëren waarin de Goede Herder Jezus zijn helende werk kan doen.

Eric van den Berg is onder meer bekend van zijn boeken ‘Handboek kerk en internet’ en ‘Gids voor online communicatie in de kerk’. Meer informatie over zijn werk is te vinden op www.isimedia.nl/over-isi-media.

Thomas Bos is leider Ministrygebed en facilitair manager in de Stadskerk in Groningen.

Jacomien Bouwman is vrouw van Gert Jan en moeder van vijf prachtige kinderen. Sinds de zomer is zij als projectleider Kinderen van de Stadskerk Groningen, betrokken bij het Grote Broers en Zussen Project.

Bart Broekman is oprichter en eigenaar van CC Excellence. Sinds 2009 is hij fulltime werkzaam als coach, opleider, trainer en adviseur. Ga voor meer informatie naar excellence-opleiding.nl/docenten/.

Theo van den Heuvel is één van de twee voorgangers van de Stadskerk Groningen. Hij is getrouwd en vader van vier kinderen.

Anja Holwerda is vanaf begin jaren 90 betrokken bij zending en heeft verschillende internationale Mission-congressen bijgewoond en cursussen op dit gebied gevolgd, waaronder de Kairos-cursus over de missie van God en Zijn hart voor de volken. Naast verschillende kortetermijnzendingsprojecten en een periode op de zendingsbijbelschool All Nations Christian College in Engeland, heeft zij twee jaar in Thailand gewerkt, uitgezonden door Interserve. Terug in Nederland heeft zij Sociale geografie van ontwikkelingslanden gestudeerd. Sinds 2012 zet zij zich in voor de Taakgroep Zending in de Stadskerk in Groningen.

Christel Huberts is hoofd kinderen van de Stadskerk, getrouwd met Harry en moeder van twee mooie en stoere jongens.

Annemieke de Jong is getrouwd, moeder van drie volwassen kinderen en alweer een aantal jaren werkzaam in de Stadskerk Groningen als Projectleider Jongeren.

Kirsten Kooij is ‘opgegroeid’ in de Stadskerk Groningen en zal het verhaal van Annemieke de Jong over ‘Activiteiten met diepgang’ onderstrepen met haar ervaring.

Alice Kremer is Pastor Doelgroepen in de Stadskerk en richt zich op het intergenerationele gemeente-zijn. Zij legt daarbij de focus op gezin-zijn en het vormen van een hechte gemeenschap. Zij is getrouwd en moeder van vier kinderen.

Lucré de Man-van Putten is getrouwd met René en moeder van Bram. Naast haar missionair adviesbureau Value for Kids waar ze veel trainingen voor verzorgt, is zij als kinderwerker werkzaam bij de HGJB, een landelijke organisatie die gemeentes toerust in het kinder- en jeugdwerk. Zij houdt zich vooral bezig met het schrijven van materialen (methode voor godsdienst op de openbare school, kleutermateriaal voor in de kerk, Vakantie Bijbel Werk-materiaal). Sinds 2008 is zij voor een dag in de week (missionair) kinderwerker in haar eigen kerkelijke gemeente.

Saint Dera Myburgh is hoofd Creatieve Vormen vanuit het Dienstenteam in de Stadskerk.

Maria Prins is aanbiddingsleider en leider van de aanbiddingsleiders in de Stadskerk. Zij is getrouwd met Erik en samen hebben zij vier kinderen. Maria spreekt ook wel in de VBG.

Edwin van Renesse is pastor Aanbidding en Diensten in De Stadskerk. Hij dient de gemeente al meer dan tien jaar in de aanbidding in de vorm van muziek. Zijn verlangen tijdens het leiden van de aanbidding is het brengen van de gemeente naar de voeten van Jezus. Het verlangen is dat de atmosfeer verandert als wij Gods naam verhogen.

Janita Stoorvogel-Doorn is getrouwd met Paul en moeder van drie kinderen. Sinds januari 2014 leidt zij, vanuit FaceOff, BodyFit in de Stadskerk. Elke donderdagochtend komen ze met een groep vrouwen samen om te sporten, te leren vanuit de Bijbel en samen te zijn. Ook werkt ze bij Next Move, een christelijke sportorganisatie met de missie om discipelen te maken in de sportwereld. Hier is zij coördinator Health & Fitness. Daarnaast werkt ze in een sportschool voor vrouwen als trainer-coach.

Mark Stoorvogel heeft jaren gewerkt in de professionele hulpverlening aan jongeren. Nu houdt het niet meer op met hulp, maar gaat hij de jeugd voorop in een radicaal leven voor God als jongerenpastor in de Stadskerk.

Jochum Verhoef is hoofd Jongeren in De Stadskerk. Naast zijn werk in De Stadskerk werkt hij voor een sportministry-organisatie genaamd Next Move. Next Move heeft als missie discipelen van Jezus maken in de sportwereld. Bij Next Move coacht en traint hij sportcommunityleiders door heel Nederland en daarbuiten. Zelf staat hij al zeven jaar met FaceOff in de wijk Paddepoel om daar te sporten met kinderen en tieners en hen Jezus’ liefde te laten zien.

Noortje Wierenga is oprichter en eigenaar van Buro Boaz. Ze woont in Groningen en is pleegmoeder van vier prachtige, opgroeiende kinderen.

Patrick de Wolff is bandleider en elektrisch gitarist in de Stadskerk. Hij is getrouwd met Esther en heeft een aantal jaren gespeeld bij de band InSight Worship.

Isaäc Wolters is getrouwd met Brenda, gezegend met drie prachtige kinderen Milan, Ilse en Manuel. Vanaf juni 2015 zendeling van De Stadskerk in Groningen. Onder de naam ©️onnect wil hij verbinding leggen met de twee wijken rondom de kerk.

Arjan Zantingh is één van de twee voorgangers van de Stadskerk Groningen. Hij is getrouwd en vader van drie kinderen.

Terug naar Regiodag Noord 2019