Kantoormedewerker Ria van Harten stelt zich voor

De bestuursleden en medewerkers van ABC Gemeenten stellen zich één voor één voor. Deze keer is het de beurt aan kantoormedewerker Ria van Harten. Zij is voor velen een bekend gezicht van het kerkgenootschap.

We beginnen met het plaatsen van een nieuwe foto; ik ben het afgelopen jaar he-le-maal grijs geworden!

Ik werk sinds negentien jaar met heel veel plezier voor de aangesloten gemeenten, het bestuur en de collega’s. Door de jaren heen veranderde het takenpakket wel eens iets, maar een van de mooiste dingen vind ik het contact met de leiders van de plaatselijke gemeente; face to face of via e-mail en telefoon.

Ook in de CAMA-gemeente LEEF! in Mijdrecht waar ik sinds 33 jaar aan verbonden ben vind ik het fijn om in ondersteunende zaken te helpen.

Ik woon al meer dan de helft van mijn leven met mijn man in Mijdrecht, onze drie volwassen kinderen wonen ook verspreid in Mijdrecht. Het is een klein dorp, wat betekent dat we dicht bij elkaar wonen. Dat is erg leuk, want onze vijf kleinkinderen wonen dus op loopafstand! En elkaar over en weer helpen gebeurt frequent. Naast anderhalve dag per week werken op kantoor pas ik ook anderhalve dag op mijn kleinkinderen. Een hele fijne weekindeling!

In mijn vrije tijd houd ik van wandelen, fietsen en varen; we huren al heel lang een eilandje in Vinkeveen met aanlegplaats voor onze sloep en er is veel speelruimte voor de kleinkinderen.

Hopelijk zien we elkaar weer snel bij een Studiedag, Ledenvergadering of Leidersconferentie, maar ik werk ook graag (thuis) op kantoor om uw vragen te behandelen.

Hartelijke groet!
Ria

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.