Regiocoördinator Peter Koobs stelt zich voor

De bestuursleden en medewerkers van ABC Gemeenten stellen zich één voor één voor. Deze keer is het de beurt aan de regiocoördinator Peter Koobs.

Mijn naam is Peter Koobs en ik ben regiocoördinator voor de nieuw te vormen regio’s Groningen, midden Drenthe en Zuidoost Drenthe van de ABC-Unie. Mijn grootste bediening is dat ik voorganger ben van De Regio, Baptistengemeente in Klazienaveen. Deze kerk heeft een sterke visie om mensen te bereiken met het Evangelie door missionair kinderwerk. Dit kinderwerk houdt me jong en betrokken, doordat ik me kan richten op kinderen, een prachtige doelgroep.

Ik ben getrouwd met Annechiena, deze maand al dertig jaar. We zijn ontzettend gezegend met drie dochters.

Ik word enthousiast om aan processen mee te werken die de lokale kerk helpen in haar missie. Er is namelijk altijd iets te leren waar de kerk in kan groeien. Komend seizoen willen ABC en Unie vormgeven aan een leerplatform waar de leiders van de kerken getraind kunnen worden in hun bediening en waar de leiders verbinding kunnen vinden met andere kerkleiders. Ik hoop dit seizoen dan ook veel mensen enthousiast te krijgen om met toewijding deel te nemen aan dit leerplatform.

Daarnaast mag ik bijeenkomsten initiëren waar voorgangers graag komen om vakgenoten te ontmoeten door inspiratie en bemoediging. Samen kunnen we zoveel meer mogelijk maken, want we worden immers gezegend om de ander tot zegen te zijn.

In m’n vrije tijd probeer ik dagelijks een conditieloopje te doen. Het helpt me om gefocust te blijven en doelen te behalen. Daarnaast ben ik een redelijk fanatieke all-road motorrijder die met groot plezier Europa doorkruist. Wellicht dat we elkaar eens mogen ontmoeten.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.