Leidersconferentie 2020: Gezond gebroken

Van 20 tot en met 22 april wordt de jaarlijkse leidersconferentie van ABC en Unie gehouden. ‘Gezond gebroken’ is het thema. Aanmelden kan nu.

Gezond gebroken

Iedere voorganger of leider in de kerk is gezond gebroken. Of je het nu wilt of niet, we ervaren het allemaal aan den lijve: hoewel we geestelijk gezond gemaakt zijn in Christus, zijn we allemaal gebroken op tal van terreinen. Sterker nog: wie bij Christus wil horen, zal zijn gebrokenheid moeten erkennen en omarmen. Vaak is daar geen ruimte voor in de hectiek van de bediening. Deze dagen is daar juist alle ruimte voor.

In het programma bieden we input om hierover na te denken, maar ook om het te ‘ver-innerlijken’, door gesprekken met anderen of juist tijd voor jezelf. We willen onder andere aandacht besteden aan het fenomeen conflict, want we zien dat juist daardoor veel voorgangers afbreken. Daarnaast is er aandacht voor het omgaan met je eigen zwaktes in je bediening en hoe je daar gezond mee kunt omgaan. Natuurlijk vieren we ook dit keer weer het avondmaal en ook daarin zal onze gebrokenheid zichtbaar worden en worden geproefd.

Hele of halve conferentie

De conferentie duurt ruim 48 uur, maar is verdeeld over drie dagen. Voor sommigen is dit te veel en daarom zorgen we voor een compleet programma in de eerste 24 uur en daarna. Zodat je niet met ‘halve’ informatie naar huis hoeft. Tegelijk is de hele conferentie natuurlijk wel één geheel en moedigen we je aan om alles mee te maken. Een leuk extraatje: we hebben dit keer ook aandacht voor jouw lijf: in de vrije tijd van dinsdagmiddag zullen we iets sportiefs aanbieden voor wie wil.

Meer informatie en aanmelden

De locatie staat inmiddels  vast: Fletcherhotel Sallandse Heuvelrug, Burg. Knottenbeltlaan 77, 7461 PA Rijssen.

De kosten zijn als volgt:

  • Alleen deel 1 van de conferentie: van maandagmorgen 11 uur tot dinsdag na de lunch – 125 euro per persoon
  • Alleen deel 2 van de conferentie: van dinsdagmorgen 12 uur tot woensdag na de lunch – 125 euro per persoon
  • Deel 1 en deel 2 samen: maandag t/m woensdag – 185 euro per persoon of 350 euro voor een echtpaar

NB Alle bedragen zijn op basis van 2 personen per kamer.

Aanmelden kan via dit formulier.

2 reacties

  1. Johan Tensen op zegt:

    Vraag: ik heb begrepen dat, tot nu toe, de Unie bij zulke conferenties uitgaat van deelname door alleen voorgangers en andere leidinggevenden, en dat ABC het ook openstelt voor de partners van leidinggevenden. Hoe is dat bij deze conferentie in 2020?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.