Voorzitter ABC Gemeenten: Richard Santinge

Richard Santinge is de voorganger van Stadskerk De Wijngaard in Leeuwarden. Samen met zijn gezin is hij vanaf 2007 aan De Wijngaard verbonden. Richard (1975) en Martine (1973) zijn getrouwd en hebben vier kinderen: Seruja (1999), Eva (2002), Loïs (2004) en Levi (2009).

Stadskerk De Wijngaard is een groeiende kerk met een diepe liefde voor Gods Woord, de Triniteit, Israël en missie (Alpha).

Richard studeerde Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Ede en Theologie aan de Evangelische Theologische Hogeschool in Veenendaal en de Rijksuniversiteit in Groningen (RuG). In 2013 heeft hij aan de RuG de Master Origins of Abrahamic Religions (Jodendom, Christendom en Islam) behaald. In deze periode heeft hij zich gespecialiseerd in de tekstuele groei van de Hebreeuwse Bijbel.

Naast zijn werk in de Wijngaard is Richard als docent Oude Testament betrokken bij de Evangelische Toerusting School, Royal Mission School en voorzitter van de ABC gemeenten in Nederland. Als voorzitter van de ABC gemeenten heeft hij een diep verlangen dat er binnen twee jaar een nieuwe landelijke koepel is waarin de krachten van de Unie en de ABC gemeenten worden samengevoegd voor de Missie van God.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.