Wat maakt oudste zijn aantrekkelijk?

Wat maakt het aantrekkelijk om oudste te zijn? Dat is een van de vragen in de enquête voor het onderzoek naar het groeiend tekort aan oudsten. Kortgeleden hebben de raden van zowel ABC- als Unie-gemeenten deze enquête ontvangen. Wij zijn benieuwd naar uw antwoorden! En we hopen dat de resultaten van het totaal onderzoek ook uw gemeente gaan helpen.

U helpt ons door de enquête voor 26 juni in te sturen. Bij voorbaat dank!

Gretha Simonse, in samenwerking met Gerard van der Schee en Ingeborg Janssen

1 reactie

  1. Biense de Jager op zegt:

    Ik ben “oudste” geworden, omdat ik het als een taak/opdracht van mijn Heer beschouw.
    Of het aantrekkelijk is weet ik niet, maar dit is voor mij dan ook niet belangrijk.
    Mijn Heer en Heiland heeft voor mij een taak binnen de gemeente en die wil ik graag (met Hem) uitvoeren en daarmee dienstbaar zijn aan Zijn Gemeente en mijn broeders en zusters.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.